What's new

Mac Mini slave keeps losing connecting

garyhiebner

Active Member
So I got myself a Mac Mini 2.3ghz Quad unit. It's all setup. It has a manual IP. But the problem I'm having is it keeps losing connection to the master. I don't have a screen connected to it. BUt after 24hours I lose connection. I cant VNC or ping it. I then have to manually reboot it and then it comes up ok. Is there some setting somewhere where the ethernet is going to sleep. I've set the computer to not go to sleep in the system preferences but is there somewhere else I'm missing?

Thanks in advance for the help.
 

fixxer49

Bouncing Consultant
So I got myself a Mac Mini 2.3ghz Quad unit. It's all setup. It has a manual IP. But the problem I'm having is it keeps losing connection to the master. I don't have a screen connected to it. BUt after 24hours I lose connection. I cant VNC or ping it. I then have to manually reboot it and then it comes up ok. Is there some setting somewhere where the ethernet is going to sleep. I've set the computer to not go to sleep in the system preferences but is there somewhere else I'm missing?

Thanks in advance for the help.
have you signed into your apple account on the mini?
 
OP
G

garyhiebner

Active Member
Thread starter
  • Thread Starter
  • Thread Starter
  • #4
Can you use screen sharing to see what's happening on the Mini?
No, I can't use screen sharing as it loses connection. So I either need to plug a screen into it or I have to manually reboot the Mac Mini
 
Top Bottom