What's new

Forum was upgraded tonight!

markleake

Recovering sale addict
I'm on an Android tablet using Chrome. The main font has gotten a few points bigger for me, and looks more spaced out. Doesn't look all that great.
 
OP
creativeforge

creativeforge

the plumber
Staff member
Thread starter
  • Thread Starter
  • Thread Starter
  • #163
I'm on an Android tablet using Chrome. The main font has gotten a few points bigger for me, and looks more spaced out. Doesn't look all that great.
Yep, so here is the thing - there is one (1) setting for all the fonts I'd pick. If I increase the size of Helvetica Neue to make it cleaner, it increases Verdana and it's too large.

Sorry but this is the end of the experiment.
 

Leslie Fuller

Active Member
I’m on Firefox on iPad, and every time I move between Tabs (Latest Posts, Watched Threads etc.) the alerts bell flashes briefly with the number 113 in red?
 
OP
creativeforge

creativeforge

the plumber
Staff member
Thread starter
  • Thread Starter
  • Thread Starter
  • #165
I’m on Firefox on iPad, and every time I move between Tabs (Latest Posts, Watched Threads etc.) the alerts bell flashes briefly with the number 113 in red?
Hi Leslie,

Not sure what it could look like n the iPad, but see if this solution could work for you?


Andre
 

Leslie Fuller

Active Member
Hi Leslie,

Not sure what it could look like n the iPad, but see if this solution could work for you?


Andre
Thanks Andre, that solution seems to have fixed it! :2thumbs:
 

cloudbuster

eɪlɪəˈtɒr
Still having a couple problems with editing posts on my Android phablet (Android 7/Firefox 84.1.4).
- most of the time I get a quotation frame on top of my posts, even when I'm not quoting anything
- can't upload images from the phone's memory anymore, no matter if I'm using the mobile or desktop site in Firefox or Android Chrome.

No such issues in other forums or when posting from my PC (Firefox/Windows 8.1.).

TIA!
 
Last edited:
OP
creativeforge

creativeforge

the plumber
Staff member
Thread starter
  • Thread Starter
  • Thread Starter
  • #168
Still having a couple problems with editing posts on my Android phablet (Android 7/Firefox 84.1.4).
- most of the time I get a quotation frame on top of my posts, even when I'm not quoting anything
- can't upload images from the phone's memory anymore, no matter if I'm using the mobile or desktop site in Firefox or Android Chrome.

No such issues in other forums or when posting from my PC (Firefox/Windows 8.1.).

TIA!
Can you share screenshots?
 

cloudbuster

eɪlɪəˈtɒr

It looks just like the standard frame around quotes but without any text.
Edit: as I'm typing this the frame appears in the editor window, pretty much like in any post that contain quotes but after posting it doesn't show up in my post anymore. Anyway if I press the edit button to edit my post the editor opens and the frame shows up again in the editor (text entry) window.
 
Last edited:
Top Bottom